Gratis verzending vanaf € 100,- | Voor 15:00 besteld op werkdagen is dezelfde dag verzonden | Niet goed? Geld terug!

Verzenden & retourneren

Verzend kosten Nederland

Bij bestellingen onder de €100,- wordt er €6,95 verzendkosten berekend. Bestellingen vanaf €100,- zijn verzendkosten vrij. 

Verzending & levering 

Op werkdagen voor 15:00 besteld en betaald wordt het dezelfde dag verzonden. Bij normale dienstregeling van de PostNL zal de bestelling de volgende dag al geleverd worden.

Retourneren 

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. U mag zelf kiezen met welk postbedrijf u het pakketje retour wilt sturen naar ons. Retourneren kan binnen 14 dagen. Uw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. De retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Na 14 dagen kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U dient het product in de originele staat en verpakking met het bijgeleverde retourformulier retour te sturen. Nadat u retour hier is ontvangen storten wij het bedrag binnen enkele dagen terug.

Uitzonderingen retourneren

Retouren worden alleen geaccepteerd als het product in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren, vrij van (huisdier)haren, vlekvrij en ongedragen/ongewassen zijn. Daimz Fashion behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren. LET OP! sieraden, swimwear, tassen en brillen kunnen i.v.m. hygiëne / het niet kunnen controleren of het gedragen is NIET retour.

Track and Trace

Wij verzenden al onze pakketten met TT link. Nadat wij uw pakket hebben afgeleverd op het postkantoor kunt u het pakket volgen. Wij raden ook sterk aan om retour zendingen ook altijd met TT naar ons te sturen. Mocht u het pakket zonder TT verzenden en deze bereikt ons niet kunnen wij helaas geen geld retour overmaken zonder bewijs van verzending.

 

Garantie: 

Wij bieden 14 dagen garantie op onze artikelen mocht er iets niet goed zijn. Wij bieden geen wasgarantie op onze artikelen. Mochten er na het wassen van je bestelde item(s) problemen ontstaan is dit eigen verantwoording. Wij doen hier helaas niets mee. 

Mocht er een productiefout of iets dergelijks in u ontvangen item(s) zitten kunt u dit binnen 24 uur na ontvangst aangeven via de mail daimzfashion@outlook.com. Wij ontvangen hier graag foto's bij. Mochten wij binnen 24 uur na ontvangst niets horen bieden wij geen garantie. 

- Wij geven geen garantie op lussen en of haken in gehaakte truien en of vesten.

- Wij bieden geen garantie op het pillen van items, losse draden, sieraden en riemen.

- Wij bieden geen garantie op gaatjes etc. die niet binnen 24 uur na ontvangst zijn aangegeven. 

Mocht je verdere vragen hebben met betrekking tot het retourneren en of garantie stuur gerust een mailtje naar daimzfashion@outlook.com